Skip to main content

Over ons

We hebben een kleine kennel in het oosten van Nederland. Ik ben geboren in Transylvanië en ben in 1985 in Nederland gekomen. Hier heb ik mijn echtgenoot ontmoet. In 1997, toen mijn dochter 6 jaar was, wilden we graag een hond en zochten we een poedel. Mijn echtgenoot is opgegroeid met een Duitse herder, maar ik wilde een kleinere hond. We gingen dus op zoek naar een middenslag poedel. We vonden bij een fokker 3 prachtige zwarte poedels. We kochten een teefje, genaamd Kimm en namen haar met liefde op in onze familie.

Bij de hondentraining is mij geadviseerd om eens een show te lopen met Kimm. Haar stamboomnaam was Kimm from the Diligent Valley. Zo is het showlopen begonnen en was mijn interesse gewekt.

Kennel Transylvanian Hills


Bloedlijn informatie

Onze bloedlijnen hebben en produceren in de standaard maten, NIET oversize.

Toypoedel

Dit is de kleinste poedel in het poedelras en heeft een schofthoogte die kleiner is dan 28 cm. Hier ziet u Julia. Zij komt voort uit Sire. Tinkylee Winnetou & Dam. Aedan Reason to Dream. Zij is een typische show poedel van slechts 26 cm schofthoogte.

Julia

Julia Arnhem 2013

Julia logo

Middenslagpoedel

Deze poedel heeft een schofthoogte vanaf 35 cm. Wij fokken al 6 generaties zwart op zwart met een schofthoogte van ca. 38 cm.

Meervoudig kampioen Jaset Transylvania's Jazz, aka Jack. Imp. USA

Meervoudig kampioen Jaset Transylvania's Jazz, aka Jack. Imp. USA

Meervoudig kampioen Jaset Transylvania's Jazz, aka Jack. Imp. USA

Hier ziet u de kampioen Clarion Camelot Firewalk, roepnaam Ginger (import USA)

Volg de toekomst...

Onze uitmuntende Americanse blood lijn TRANSILVANIAN'S ORMAR LIAISON roep naam Karma
Our excellent American blood line : TRANSILVANIAN'S ORMAR LIAISON aka Karma